+90 533 973 4097

Prime Özel İndirimi nasıl oluşturulur?

Prime Özel İndirimi nasıl oluşturulur?
  • 26.01.2022

Prime Özel İndirimleri ana sayfasından üç adımda Prime Özel İndirimleri oluşturabilirsiniz. İndirim oluşturma işlemini başlatmadan önce Prime Özel İndirimleri ana sayfasından İndirim Yükleme Şablonu hesap tablosunu indirebilirsiniz.

  1. Prime Özel İndirimleri sayfasında İndirim Oluştur seçeneğine tıklayın. İndirimin adını girdikten sonra başlangıç ve bitiş tarihini seçin. Prime Day indirimlerinde tarih alanları kullanılamaz ve planlanan Prime Day indirimleriniz, Prime Day başladığında geçerli olur. Kaydet ve Ürün Ekle seçeneğine tıklayın.
  2. Doldurduğunuz İndirim Yükleme hesap tablosunu yükleyin. Uygun biçimi öğrenmek için şablondaki "Veri Tanımı" çalışma sayfasına bakın. Biçime uymazsanız sistemin hata verebileceğini unutmayın. Dosyanızı yükledikten sonra Ürünleri Doğrula seçeneğine tıklayın. Bu adımda, Prime Özel İndirimi için SKU'ların uygunluğu kontrol edilir.
  3. Doğrulama işlemine başladığınızda İnceleme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada, ürünün gönderime hazır veya geçersiz (yani doğrulanamamış) olup olmadığını görebilirsiniz. Ayrıca, yüklediğiniz her bir ürünün doğrulanma durumunu içeren bir e-posta alırsınız. İndirimi planlamak için Gönder’e tıklayın. Hâlâ incelenmekte olan geçersiz SKU'larınız varsa indirimi oluşturduktan sonra istediğiniz zaman İncele sekmesine geri dönerek bunları indirimden çıkarabilirsiniz.
Logo Bank